Zaposlenici Poduzetničkog inkubatora sudjelovali na tematskom panelu

Autor:

inkubatori vpz

Dana 15. veljače 2024. godine Hrvatska gospodarska komora – Sektor za industriju i održivi razvoj u suradnji sa Županijskom komorom Virovitica, Virovitičko-podravskom županijom i Veleučilištem u Virovitici, održala je u Veleučilištu u Virovitici tematski panel posvećen geotermalnoj energiji kao pokretaču lokalnog i regionalnog razvoja.

Diskutiralo se o mogućnostima koje nude geotermalni izvori županiji, gradovima, općinama, lokalnim zajednicama i privatnom sektoru, koja je važnost geotermalne sinergije u novim industrijskim ekosustavima i koje su aktualne administrativne i financijske prepreke prisutne prilikom stvaranja i realizacije projekata vezanih uz geoterme u Hrvatskoj.

Panel je okupio važne paneliste, a uz predstavnike HKG, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva vanjskih i europskih poslova (uključujući predstavnike veleposlanstava iz dvadesetak zemalja), predstavnike Agencije za ugljikovodike, nazočili su mu predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave, gospodarstvenici i drugi uzvanici.

Na panelu su sudjelovali zaposlenici Poduzetničkog inkubatora zajedno sa direktoricom.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati