Osnažujemo poduzetnike sljedeće generacije!

ViP Startup Mreža je predakceleracijski program fokusiran na individualce i startup timove, kojim ćete razviti inovacije brže i uspješnije.

Mentorska podrška

Nudimo vam znanje i motivaciju ljudi koji su već uspjeli razviti startup. Naučite iz njihovih uspjeha, izbjegnite njihove pogreške i iskoristite prednosti njihove poslovne mreže.

Zašto se prijaviti?

Primena znanstvene metode razvoja startupa

Znanstvenim pristupom pokretanju startupa ćete dobiti znanja i alate za bolje razumijevanje problema i potreba potencijalnih kupaca i dođete do rješenja koje trebate razviti. Pružamo vam podršku da brže postignete product-market fit.

ALUMNI program

Povežite se s uspješnim startupima iz ViP Startup Alumnija i pronađite partnere te proširite vašu poslovnu mrežu.

Networking

Sudjelovanje u programu vam nudi mogućnosti za povezivanje s vanjskim stručnjacima i uspješnim startup poduzetnicima te priliku da izgradite kvalitetne odnose te mogućnosti za prikupljanje investicija u budućnosti.

Startup ekosustav

ViP Startup mreža usmjerena je na razvoj snažnog ekosustave kroz suradnju poduzetnika, starupa, investitora, institucija i javnog sektora. Naša zajednica ima važnu ulogu u motivaciji i edukaciji poduzetnika početnika kroz popularizaciju tehnološkog i startup poduzetništva te mentoriranje startup timova do izlaska na tržište.

Demo Day

Demo day je završni događaj na kojem svi startup timovi imaju priliku održati pitch pred stručnim žirijem i predstaviti se potencijalnim investitorima. Najuspješniji startupi imaju priliku osvojiti novčane nagrade.

Pristup usmjeren na ljude

Razviti startup je izazovan i težak put. Naš pristup je fokusiran ne samo na razvoj vašeg poslovanja nego i na osnaživanje članova vašeg tima, kako bi bili spremni pretvoriti probleme u prilike za brzi rast vašeg startupa.

Galerija

Edit Content

ViP Startup Mreža - Prijavni obrazac

ViP Startup Mreža je program startup predinkubacije, a kojem je cilj motivirati i educirati mlade kroz popularizaciju tehnološkog i startup poduzetništva te mentorirati startup timove do izlaska na tržište.

Faza razvoja vašeg startupa
Označite u kojoj fazi se nalazi Vaš startup. "Ideja" - trenutno ste u fazi razvoja ideje; "MVP" - imate već izrađen proizvod/uslugu minimalne održivosti (MVP); "Product-market fit" - testirali ste Vaš proizvod/uslugu koji zadovoljava potrebe na ciljanom tržištu; "Faza rasta" - fokusirate se na rast u segmentu kupaca/korisnika, prihoda ili tržišnog udjela.

Tko su Vaši potencijalni kupci/korisnici i na koji način ste odredili potencijalne kupce/korisnike?
Ukratko opišite Vašeg idealnog potencijalnog kupca/korisnika (customer persona) i način na koji ste identificirali Vašeg kupce/korisnike.

Opišite vaš proizvod/uslugu
Ukratko opišite Vašeg idealnog potencijalnog kupca/korisnika (customer persona) i način na koji ste identificirali Vašeg kupce/korisnike.

Inovativnost projekta
Opišite je li Vaš proizvod/usluga inovativan, ako je opišite inovativne elemente.

Opišite Vaš tim
Ukratko opišite tko su članovi Vašeg tima te koja su njihova znanja i kompetencije.

Koliko dugo radite na razvoju ovog projekta?

Što vas je motiviralo za sudjelovanje u projektu ViP Startup Mreža?

Najnovije Vijesti