Hrvoje Javorović
O mentoru:
Izvršni direktor jedne od vodećih domaćih kompanija u drvnoj industriji Javorović d.o.o., poslovanjem na tri strana tržišta profilirao se u lidera koji svojim upravljačkim vještinama i znanjem brzo identificira poslovne probleme, a zatim razvija i implementira strategiju koja postiže rezultate na međunarodnoj razini. Hrvoje je izuzetno energičan i strastven vođa koji pokazuje upornost, kreativnost, viziju i operativnu izvrsnost kako bi potaknuo visoke performanse kroz pojedince i timove u najkonkurentnijim okruženjima. Hrvoje Javorović nominiran je za poduzetnika godine za 2021. godinu.

Područja mentoriranja:
Razvoj proizvoda i usluga; komercijalizacija proizvoda ili usluge

Danijela Minauf
O mentorici:
Danijela Minauf je računovođa s 20 godina iskustva u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima. Posljednjih 16 godina vlasnica je knjigovodstvenog servisa koji se bavi vođenjem kompletnog knjigovodstva za mikro, male i srednje poduzetnike, uslugama poreznog savjetovanja te potporom u  administrativnom dijelu vođenja  poslova tvrtke i pomoći kod osnivanja istih.


Područje mentoriranja:
Knjigovodstvo; vođenje; upravljanje ljudskim potencijalima

Krešimir Kostelac
O mentoru:
Krešimir Kostelac, magistar agronomije, poduzetnik i inovator sa više od 15 godina iskustva u proizvodnji vina i jakih alkoholnih pića. Vlasnik destilerije koja je sa svojim proizvodima prisutna u više od 150 maloprodaja diljem Hrvatske, te velikom broju ugostiteljkih objekata. Područja mentoriranja za koje smatra da bi mogao biti od pomoći: prodaja i plan prodaje, pozicioniranje, strateška partnerstva, prezentacijske vještine/predstavljanje proizvoda/usluga/tvrtke.


Područja mentroriranja:
Pozicioniranje; Prodaja i plan prodaje; Prezentacijske vještine/predstavljanje proizvoda/usluge/tvrtke

Vedran Lučić
O mentoru:
Vedran Lučić od 2011. godine radi u najvećim financijskim tvrtkama u RH, od najvećeg mirovinskog fonda – AZ mirovinskog fonda do Zagrebačke banke, najveće banke u RH. Kroz rad se specijalizirao za razvoj prodajne mreže, ciljeva, monitoringa prodaje ali i edukacije i motivacije prodajne mreže. Danas razvija održivo poslovanje i ESG strategiju za Zagrebačku banku. U dugogodišnjem radnom iskustvu ističe i vođenje najvećeg poduzetničkog centra Zagrebačke banke u Istri (Pula) te vođenje raznih timova u segmentima poslovanja s poduzetnicima ali i građanima, kao i u B2B segmentu.
Prvo osobno poduzetničko iskustvo je stekao 2002. godine, osnivanjem tvrtke u sektoru nekretnina u kojem i danas posluje.

Područje mentoriranja:
Financijski plan; Pristup investitorima; Prodaja i plan prodaje

Sanja Mijac
O mentorici:
Sanja Mijac vlasnica je gastro bloga Domaćica te svog kreativnog studija u poduzetničkom inkubatoru Virovitica. Preko bloga je sudjelovala u raznim projektima i povezala se s puno renomiranih brendova s našeg tržišta, izdala je i svoju kuharicu koja je do sada prodana u preko 4.000 primjeraka. Osim gastro bloga i uspješne priče o hrani, prošle godine pokrenula je i svoj fotografski studio, osim hrane sada fotografira i portrete, obitelji, djecu te proizvode za razne brendove. Kao mentorica, Sanja nudi znanje i iskustvo u komunikaciji i suradnjama s brendovima, društvenim mrežama te kako profesionalno fotografirati proizvode.

Područje mentoriranja:
Strateška partnerstva; Prezentacijske vještine/predstavljanje proizvoda/usluge/tvrtke; Promocija i marketing, digitalna komunikacija

Damir Ribić
O mentoru:
dr.sc. Damir Ribić, viši predavač na Veleučilištu u Virovitici. Studentima preddiplomske i diplomske razine predaje kolegije Poduzetništva, Pokretanja i upravljanja poduzetničkim pothvatom, Odlučivanja u malim i srednjim poduzećima te drugim srodnim kolegijima. Ima iskustvo od više od deset godina rada u bankarstvu kao corporate manager i financijski savjetnik u radu sa malim i srednjim poduzećima. Svojim znanjima može pomoći start-upovima u pronalasku adekvatnog načina financiranja investicijskih i drugih poslovnih aktivnosti. Isto tako svojim savjetima može pomoći u oblikovanju organizacije poduzeća te planiranju financijskih i marketinških elemenata poslovnog plana.


Područje mentoriranja:
Poslovno planiranje; Financijska partnerstva; Pristup investitorima

 

Arijana Šafranko Salihćehajić
O mentorici:
Arijana Šafranko Salihćehajić, direktorica je tvrtke Šafram d.o.o., koja se bavi proizvodnjom i pakiranjem začina. Najviše su poznati po začinskoj paprici, ali i po proizvodima iz grupe suhog voća za pripremu kolača, proizvoda za konzerviranje, riže, palente i mješavine začina. Šafram d.o.o. je jedan od tržišnih lidera u proizvodnji začina u Hrvatskoj, posluje i u zemljama u okruženju (Slovenija, BiH, Austrija, Nizozemska, Švicarska, Njemačka itd.). Arijana je iznimno vedra i pozitivna osoba koja ima veliko iskustvo u vođenju obiteljskog poduzeća i komercijalizaciji proizvoda.

Područje mentoriranja:
Komercijalizacija proizvoda

Dubravka Šenjug
O mentorici:
Dubravka Šenjug poduzetnica je s više od 40 godina radnog iskustva. Nakon 10 godina vođenja nabave u Tvinu, jednoj od vodećih tvrtki u drvnoj industriji, osnovala je vlastitu tvrtku 1991. godine. U 30 godina vođenja vlastite tvrtke, njezina tvrtka kontinuirano raste te je stvorila velik ugled na tržištu. Poslovanje tvrtke MDM d.o.o. je zasnovano na veleprodaji građevinskog okova, te sudopera, slavina i napa za kuhinje. Dubravka je iskusna i uspješna poduzetnica, koja teži stalnom osobnom i poslovnom napretku.

 Područje mentoriranja:
Pozicioniranje; Prodaja i plan prodaje; Vođenje