Stanari

Kroz Mrežu inkubatora poveži se s uspješnim startup poduzetnicima i mentorima. Više od 100 poduzetnika s nama je razvilo uspješan biznis.

Pridruži nam se i ti!

ANARH

OIB: 94533950560
Godina osnivanja: 2016.
Kontakt: vlado@cingel.hr
Vlasnik: Vlado Cingel

Anarh je obrt za računalno programiranje u vlasništvu poduzetnika Vlade Cingela
koji je ujedno i stanar Poduzetničkog inkubatora u Orahovici. Ovaj se obrt, osim računalnim programiranjem, bavi i razvojem „pametnih“ aplikacija, savjetovanjem u vezi računala te upravljanjem računalnom opremom i sustavima, a svoje poslovanje širi i u području strojnog učenja kao osnove za razvoj umjetne inteligencije i znanosti o podacima.

Anarh također razvija i aplikaciju za njemačku tvrtku BetterDoc Gmbh, a cilj joj je
pomoću pametnih algoritama i strojnog učenja pomoći pacijentima koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme da pronađu najboljeg liječnika specijaliziranog za potrebno područje.

U suradnji sa istom tvrtkom, Anarh je pokrenuo i projekt razvoja aplikacije koja će omogućiti dijagnostiku, liječenje i kontrolu pacijenata na daljinu s područja Njemačke i Švicarske.

Poduzeće Anarh je u suradnji sa poduzećem Lynx digital u Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici održao i potpuno besplatnu edukaciju iz područja web programiranja. 

Edukacija je obuhvaćala osnove programiranja, izradu jednostavne aplikacije i igrice, osnove baze podataka, uvod u web development, osnove JavaScript programskog jezika, izradu jednostavne statičke i dinamičke internetske stranice i dodavanje baze podataka.

Obzirom na svo znanje i vještine koje posjeduju zaposlenici Anarha, klijentima je zagarantirana profesionalna usluga i visoka kvaliteta rada, a ovo će poduzeće i dalje svoj rad i područje djelovanja razvijati i u njemu napredovati.

Betterwood d.o.o.
OIB: 82573482382
Godina osnivanja: 2021.
Kontakt: betterwood.hr@gmail.com
Vlasnik: Maja Matešić i Ana Cingel

Betterwood društvo je s ograničenom odgovornošću osnovano od strane dvije kreativne poduzetnice Maje i Ane koje su svoju inspiraciju, strast i ljubav prema drvetu pretvorile u sjajan poduzetnički pothvat.

U proizvodnji se koriste raznim vrstama drveća poput slavonskog hrasta, jasena, domaćeg oraha, bukve, trešnje i hrasta. Korištenjem upravo ovih vrsta drveća, ali naravno, i trudom, radom i kreativnošću, svojim su proizvodima osigurale iznimnu kvalitetu, čvrstoću te poseban izgled zbog kojih njihovi proizvodi odišu jednostavnošću, predivnim teksturama i elegancijom.

U njihovom se asortimanu mogu pronaći proizvodi poput jednoslojnih i dvoslojnih širinskih lijepljenih ploča, gotovih ploča za stolove, gazišta za stubišta, stolova, drvenih obloga, pladnjeva za posluživanje, dasaka za rezanje i mnogih drugih drvenih proizvoda koji se mogu koristiti za uređenje interijera.

https://www.betterwood.hr/

DRONTIM
OIB: 03362206933
Godina osnivanja: 2017.
Kontakt: info@drontim.hr
Vlasnik: Marija Samardžić

Drontim je obrt za uslužne djelatnosti u vlasništvu poduzetnice Marije Samardžić, a registriran je za snimanje bespilotnim letjelicama iz zraka. Ovaj obrt pruža usluge snimanja, procesuiranja snimaka i analize te nudi vrhunska rješenja za snimanje iz zraka bespilotnim letjelicama.

Ovo je poduzeće prepoznato diljem domaćeg tržišta, a u partnerskim je odnosima i sa srodnom beogradskom tvrtkom Agrema koja obavlja analize značajne za poljoprivrednu proizvodnju. Drontim u poljoprivredi ne gleda polje u cjelini, već svaku biljku zasebno, a to omogućuje da svaka biljka dobije ono što joj treba, da se smanji uporaba pesticida i štetnih gnojiva te da se dobije bolji usjev.

Ovaj obrt svoju uslugu snimanja obavlja sa stručnim operatorima i najsuvremenijim letjelicama, a posebice je to važno za nepristupačne terene koji bez ovakvih letjelica ne bi mogli biti pregledani. Slike koje snimaju ovakve letjelice visoke su razlučivosti, a mogu se koristiti u raznim područjima kao što su nadzor imovine, mapiranje i geodezija, rudarstvo, industrijska postrojenja, poljoprivreda, građevina i mnoga druga. Ovo poduzeće svojim klijentima omogućuje uspješne i troškovno učinkovite akcije koje bez ovih inovativnih letjelica ne bi bile moguće.

https://drontim.hr/

CENTAR FIZOTON

OIB: 46009446987

Godina osnivanja: 2020.

Kontakt: info@centar-fizoton.hr 

Vlasnik: Marija Bešlić 

 

Marija Bešlić, prvostupnica fizioterapije, vlasnica je Centra Fizoton, a prije upuštanja u poduzetničke vode iskustvo je stekla višegodišnjim radom u domaćim i stranim ustanovama. 

 

Ovaj centar nudi razne usluge i tretmane, a neke od njih su rain drop masaža, Vita Flex tretman stopala, tretman Trigger točki, individualni tretman fizioterapeuta, elektroterapija, aroma masaža, baby handeling, Schrot tretmani skolioza, aparaturna limfna drenaža te rehabilitacijski i relaksacijski program.

 

Cilj Centra Fizoton je pružiti što bolju i kvalitetniju uslugu svojim korisnicima kroz individualan pristup svakome od njih te prilagođavanjem tretmana njihovim željama. Kako bi korisnicima u najvećoj mogućoj mjeri poboljšali njihove potencijale i sposobnosti, često kombiniraju procedure te surađuju s vanjskim suradnicima. 

Također, svakome klijentu se pristupa srdačno i ljubazno te u svakog djelatnika Centra Fizoton mogu imati puno povjerenje. Njihova kompetentnost dokazana je raznim certifikatima koje posjeduju te predanim radom.

 

https://www.centar-fizoton.hr/LYNX DIGITAL
OIB: 57289622003
Godina osnivanja: 2019.
Kontakt: renato@lynx-digital.net
Vlasnik: Silvija Šafranko

Lynx digital obrt je za informatičke djelatnosti u vlasništvu Silvije Šafranko, a nudi usluge izrade web stranica, web trgovina i aplikacija. Klijenti ovog obrta trenutno su poslovni subjekti uglavnom iz turističkog sektora, ali i iz ostalih sektora koji zahtijevaju inovativne platforme. Svakome se klijentu pristupa individualno te se usluge prilagođavaju njihovim potrebama i preferencijama, a visoka kvaliteta usluga poduzeća prepoznata je kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu.

Lynx digital kontinuirano razvija poslovanje te prati trendove kako bi svojim klijentima omogućili moderan pristup i kako bi u konačnici oni bili što zadovoljniji. Ovo poduzeće povremeno provodi edukacije, a jedna je od njih bila iz područja web programiranja održana u Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici. Neki od klijenata kojima je Lynx digital redizajnirao i/ili izradio web stranicu su hotel Sundial, Park prirode Papuk, Husqvarna, Plesni centar Salsa, bend Dyaco i mnogi drugi.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100054491977954

NATALI
OIB: 54125304750
Godina osnivanja: 2021.
Kontakt: 097 656 6894
Vlasnik: Nataša Pačarić

Uspješnu priču obrta za uljepšavanje „Natali“ gradi poduzetnica Nataša Pačarić. Ona je još od malih nogu znala koji je njezin poziv te je zbog toga svoje znanje dovela na višu razinu što danas osigurava kvalitetu njezina rada i zadovoljstvo klijenata.

Nataša je prvo završila srednju školu u Orahovici na smjeru kemijskog laboranta, nakon toga upisuje dodatne tri godine na smjeru kozmetičara, a potom stječe radno iskustvo u poznatom wellnes centru u Istri gdje je završila više tečajeva za različite vrste tretmana.

Nataša je zagovornica proizvoda od prirodne kozmetike, pa tako svojim klijentima nastoji pružati tretmane koji koriste takvu vrstu proizvoda. Usluge koje ona u svojem obrtu nudi zaista su mnogobrojne, a neke od njih su refleksologija, maderoterapija, limfna drenaža, anticelulitna masaža, klasična švedska masaža, masaža s vulkanskim kamenjem, tretmani lica poput čišćenja, pomlađivanja i mezoterapije, depilacija, šminkanje, manikura i pedikura te oblikovanje obrva i trepavica.
Također, Nataša je uvidjela potrebu zbog koje je odlučila svojim klijentima ponuditi mogućost terapijske masaže i pedikure u udobnosti njihova doma, odnosno svojim izlaskom na teren.


https://www.facebook.com/Kozmeti%C4%8Dki-salon-Natali-105758628603458

S-G MONTAŽA d.o.o.
OIB: 25520263693
Godina osnivanja: 2021.
Kontakt: hg-aufzugsmontage@hotmail.com
Vlasnik: Hrvoje Gubeljak


S-G Montaža društvo je s ograničenom odgovornošću za usluge u vlasništvu Hrvoja Gubeljaka, stanara Poduzetničkog inkubatora u Orahovici. Ovaj se poduzetnik pronašao u zanimanju ugradnje dizala, a iskustvo za taj posao stekao je radom u jednoj njemačkoj tvrtki. Njegovo je poduzeće S-G Montaža prepoznato i na domaćem i na stranom tržištu pa tako ono trenutno surađuje s više od 28 tvrtki u Njemačkoj i drugim inozemnim zemljama, a za rad u EU, naravno, posjeduju sve potrebne licence. Također, i u Hrvatskoj postoje brojne prilike za rad obzirom na to da mnoge zgrade s većim brojem katova još uvijek nemaju dizala, a ona su izuzetno bitna za olakšavanje kretanja starijim osobama i osobama s invaliditetom.

S-G Montaža, osim ugradnje dizala, nudi i usluge održavanja, popravaka i prodaje dizala, a svojim klijentima jamče kvalitetu i trajnost svojih proizvoda i usluga. Njihova je značajna prednost nad konkurencijom to što nude moderna tehnološka rješenja vezana uz ugradnju novih softvera u dizalima, a prilikom ugradnje koriste moderne i kvalitetne materijale te moderne načine ugradnje. Također, ovo poduzeće svojim zaposlenicima omogućuje pohađanje raznih edukacija, obučavanje vezano uz posao te mogućnost napredovanja. Jedna od zaposlenika S-G Montaže je i Hrvojeva supruga koja je zadužena za administraciju i ponudu usluga, a ona također i izrađuje nacrte za dizala. Za ovu će se uspješnu poduzetničku priču sigurno još mnogo puta čuti, a razlog tomu su Hrvojeva neizmjerna ljubav prema ovome poslu te kontinuirani rast i napredak poduzeća.

TEAM 40

OIB: 73236164749

Godina osnivanja: 2019.

Kontakt: drazenprisc@gmail.com

Vlasnik: Dražen Prišč

 

Dražen Prišč poduzetnik je koji je osnovao poduzeće pod nazivom Team 40, a pretežita je djelatnost poduzeća cestovni prijevoz robe. Ovaj je poduzetnik dugi niz godina gradio iskustvo radom u prijevozničkim tvrtkama kao vozač tegljača s poluprikolicom, a taj mu je posao omogućio i stjecanje znanja i vještina, ali i kontakata koji bili značajni za početak rada njegovog, tada novoosnovanog, poduzeća. Team 40 nudi usluge prijevoza rasutog tereta za lokalni kamenolom i ostale građevinske tvrtke, a to je omogućeno zbog kupovine potrebnih tegljača i poluprikolica za prijevoz. 

 

Također, razvoj daljnjeg poslovanja je neupitan obzirom da je potreba za prijevozom građevinskog materijala na tržištu sve veća. Svojim klijentima ovaj poduzetnik osigurava stabilnost i sigurnost poslovanja te iznimnu odgovornost, profesionalnost i kvalitetu usluge.

 

Još jedna zanimljivost o ovome poduzetniku je ta da je on i direktor poduzeća Team 40 Stable d.o.o. koje se bavi uzgojem najboljih svjetskih pasmina konja, ali i magaraca, mula i mazgi. Također, Team 40 Stable d.o.o.  se bavi i obukom konja za jahanje i kasačke vožnje te nudi usluge pružanja poduka iz konjičkog sporta i rekreativnog jahanja. Neupitna je svestranost poduzetnika Dražena Prišča koji će svakako nastavljati graditi svoje uspješne poduzetničke priče.

BIOCELERATOR d.o.o.

OIB: 74092452095

Godina osnivanja: 2021.

Kontakt  vb@biocelerator.com 

Mob: 099 676 6767

Direktor: Viraj Chandrakant Bhammar 

 

Biocelerator d.o.o. bavi se prodajom proizvoda osmišljenog kako bi pružio povećanu profitabilnost i zdravstveno stanje u sustavima poput otpadnih voda, poljoprivredi, ribogojilištima, tovu stoke i bilo gdje gdje postoji određena biološka prisutnost. Njihov proizvod je u potpunosti ekološki na bazi vode te ne sadrži strane bakterije,enzime i kemikalije. 

 

Radi se o proizvodu nove generacije koji ima široku primjenu pa se tako koristi za pročišćavanje voda i otklanjanja neugodnih mirisa u sustavima za otpadne vode, septičkim jamama, hotelima i kućanstvima, ribogojilištima, jezerima rijekama i ribnjacima. Proizvod je također pokazao izvrsne rezultate u svim granam poljoprivrede u obliku većih prinosa.  S obzirom da se radi o proizvodu nove generacije s najnovijim tehnološkim rješenjima puno vremena ulažemo na testiranja i mogućnosti dodatne primjene ovog proizvoda. 

 

Osim hrvatskog tržišta planiraju prezentirati svoj proizvod na području istočne Europe,gdje bi se posebno fokusirali na sustave otpadnih voda (pogotovo onih preopterečenih i problematičnih) gdje mogu isporučiti izvanredne rezultate što se pročišćavanja vode tiče, ali i uštede u korist kupca u vidu smanjenja potrošnje električne energije,i puno manju upotrebu enzima,bakterija i ostalih sastojaka kojima se služe sustavi za otpadne vode.

 

https://www.biocelerator.com/

DARKWOOD

OIB: 81183308299

Godina osnivanja: 2019.

Kontakt: dpejovic63@gmail.com 

Vlasnik: Darko Pejović

 

Darkwood je obrt za proizvodnju i trgovinu u vlasništvu poduzetnika Darka Pejovića, stanara Poduzetničkog inkuatora. Ovaj poduzetnik svoj je hobi i ljubav prema drvu pretvorio u uspješno poslovanje, a njegova kreativnost i inspiracija dolaze iz pogleda na stare drvene predmete kao nešto što je prepuno ljepote i potencijala. Darkwood svojim kupcima nudi unikatne drvene predmete koji se mogu koristiti za uređenje stambenog i poslovnog prostora, terasa i vrtova te mogućnost obnove starog namještaja koji se vlasniku vraća u novom i sviježem izdanju. 

 

Neki od predmeta koje ovo poduzeće proizvodi su ogledala, police, svijećnjaci, lampe, satovi, cvjetnjaci, kuhinjske daske i nakit. Za izradu proizvoda najčešće koristi maslinu, trešnju, hrast i orah, a posebnu važnost pridaje formi, boji, šarama i godovima drveta koje vješto ukomponira u unikatne proizvode. Ono što je jedna od mnogih odlika ovog poduzeća je to da svaki kupac može računati na srdačnost i ljubaznost, ali i na dogovor vezan uz izradu predmeta pa tako kupac može izraziti svoje želje, ideje i preferencije materijala. Vrijeme potrebno za izradu razlikuje se od proizvoda do proizvoda, no svaki kupac može biti siguran da će finalni proizvod zračiti elegancijom, kreativnošću i kvalitetom. 

 

Ovaj se poduzetnik uvjerio kako je najljepše raditi ono što voliš te kako tada daješ svoj maksimum, postaješ u tome sve bolji i svojem poslovanju osiguravaš napredak kroz trud, ljubav i rad. Također, njegov je rad prepoznala i Virovitičko-podravska županija koja mu je dodjelila županijsku potporu za angažman u restauraciji starog namještaja i izradu suvenira, a tim je postupkom županija ovom poduzetniku dala dodatan vjetar u leđa i poticaj da nastavi raditi ono što voli.

 

https://www.facebook.com/DarkWood-110701773839500/ DOMA d.o.o.

 

OIB: 60156032875

Godina osnivanja: 2020.

Kontakt: blogdomacica@gmail.com

               sanja@domastudio.hr

Vlasnik: Sanja Mijac

 

DOMA studio novi je pothvat Sanje Mijac iz Virovitice, poznate blogerice koja već uspješno vodi gastro blog od 2013. godine, a prati ga desetke tisuća ljudi te je blog proglašen jednim od najboljih gastro blogova u Hrvatskoj. Zbog svoje uspješne blog platforme odlučila je proširiti svoje poslovanje i otvoriti d.o.o. koji pruža više mogućnosti za lakše obavljanje poslovanja. 

 

Studio DOMA je studio za obiteljsko fotografiranje, brand fotografiranje i fotografiranje svih onih životnih sitnica koje nose svoje priče. Studio nudi izradu obiteljskih fotografija, no tu je i za potrebe brend i poslovne fotografije, kao i food fotografije. Ovaj kreativni studio stoji na raspolaganju i za vođenje vaših društvenih mreža, a razvijat će se i dalje osluškujući potrebe svojih klijenata. 

 

Navode kako će konkurenciju nadvladati tako što će uz svoj proizvod pružiti novu dodanu vrijednost, kreativnost te će pružati  i razvijati nova događanja u gradu koja nitko ne nudi u svojim cjenicima. DOMA d.o.o. je i izdavač Sanjine kuharice koja je njezin glavni proizvod. Studio je prisutan na društvenim mrežama Instagram i Facebook gdje se može vidjeti primjer kreativnog i modernog rada što se tiče fotografiranja. Zašto najljepše trenutke u životu  ne sačuvati zauvijek?  

 

Doma studio zamišljen je kao mali kreativni i fotografski studio koji će za vas zauvijek sačuvati neke vama bitne trenutke. Ako se pitate zašto doma, Sanja ističe da je to zato jer od doma sve kreće, doma je mjesto gdje nastaju snovi, gdje se rađaju ideje, mjesto gdje smo sigurni, gdje smo sretni, mjesto koje je s nama gdje god da jesmo.PLAVA TVORNICA d.o.o.

Djelatnost poduzeća: Računalno programiranje
OIB: 47726994562
Godina osnivanja:  2012
Kontakt: +385 33 638271
Vlasnici: Ivica Horvat, Matej Sudar
Zaposlenici: 40+

Factory je poduzeće koje se sastoji od stručnog tima dizajnera mobilnih i web aplikacija koji svojim transformativnim idejama nude kreativna i korisna rješenja za svoje klijente. Poduzeće predstavlja prvog stanara Poduzetničkog inkubatora u Virovitici, 2012. godine započeli su svoj rad unutar prostora inkubatora te su unatoč svome rastu u njemu i ostali zbog iznimnog doprinosa ugledu inkubatora. Danas poduzeće Factory čini jednu od 4 najbolje tvrtke u Hrvatskoj, a globalno se nalaze među 500 najboljih u svijetu. Njihovu proizvodnju prepoznalo je i globalno tržište jer čak 80% svojih proizvoda izvoze, a svi proizvodi kreirani su specifično po potrebama klijenata. Factory također konstantno zapošljava te im danas tvrtka broji preko 40 radnika. Zbog proširenja, već nekoliko godina imaju i novi ured u Osijeku, a danas neki od zaposlenika rade i od kuće. Specijalizirani su za razvoj digitalnih proizvoda i procesa kroz izradu mobilnih i web aplikacija te je u njihovim projektima moguće pronaći klijente poput Taw9eel grupe, danasradim.hr, Index.me kao i mnoge druge zadovoljne klijente. Factory je od svog početka podijeljen u timove, jedan tim predstavljaju iOS i Android developeri, a web developeri su podijeljeni u 3 tima od kojih u zadnje vrijeme posebno ističu Pimcore tim. Pimcore je platforma na kojoj je intenzivan rad započeo početkom 2019. godine te ga ističu kao optimalno rješenje za potrebe jedne organizacije i služi za povezivanje velike količine podataka u jedno, centralizirano mjesto s ciljem jednostavnog pronalaska. U budućnosti žele postati prvi Pimcore partner u Hrvatskoj te rade na konstantnom razvoju i širenju svoje zajednice. Često drže interne i eksterne radionice na kojima svojim zaposlenicima, ali i svima zainteresiranima prenose nova znanja i vještine u područjima razvoja digitalnih proizvoda i procesa. Novim zaposlenicima nude odlične pogodnosti te prilikom prvog dolaska u Virovitici ili Osijeku maksimalno izlaze u susret u obliku novčane naknade te pomoći pri pronalasku stana. Također, tijekom cijele godine Factory je otvoren za prakse studenata. Mnoštvo studenata pohađa praksu u Factoryu zbog visoke kvalitete rada, pozitivnih iskustava praktikanata koji su odradili stručnu praksu te odličnih mentora, a tijekom 2019. godine su privukli pažnju i studenata iz SAD-a.

NAGRADE I POSTIGNUĆA: Godišnja nagrada VPŽ za iznimne rezultate i doprinos razvoju poduzetništva i IT industrije; nagrada Clutcha za vodeću hrvatsku agenciju te nagrada za jednu od vodećih svjetskih agencija; nagrada The Manifesta za vodeće hrvatske developere; nagrada Goodfirmsa za vodeću agenciju za razvoj mobilnih aplikacija, nagrada Zlatni indeks – prijatelj studenata, dodijeljena za intenzivnu suradnju sa studentima i pospješivanje edukacije i usavršavanja studenata, nagrada Top Software Companya za najbolju svjetsku agenciju za razvoj softvera; nagrada Mixx za jedan od 5 najboljih websiteova, napravljen za klijenta danasradim.hr

 

https://factory.hr/
WEBILUM j.d.o.o.

OIB: 92929908450

Godina osnivanja: 2022.

Kontakt: info@webilum.eu

Vlasnik: Luka Đurišević


WE ARE WEBILUM – DIGITALNA KOMUNIKACIJSKA AGENCIJA

Nudimo širok raspon usluga, dok smo izrazito fokusirani na online poslovanje.

Web i grafički dizajn, web razvoj, usluge fotografije i videa, glazbene produkcije te usluge digitalnog marketinga samo su od nekih usluga koje izrađujemo korištenjem najnovijih i najboljih tehnologija našeg kreativnog tima stručnjaka.

Naša misija je pružiti klijentima sredstva za učinkovito predstavljanje i uspješno oglašavanje na internetu.

Strateški pomažemo u izgradnji brendova, poboljšanju globalne web prisutnost i razvijanju odnosa s klijentima na različitim projektima u različitim industrijama.

https://webilum.eu/

VITA ROOTS j.d.o.o.

OIB: 20474584046

Godina osnivanja: 2021.

Kontakt: matija.skrinjar@gmail.com

Vlasnik: Matija Škrinjar

 

Kreativni i inovativni poduzetnik Matija Škrinjar istraživao je tematiku proizvodnje prirodnih sokova te je tako došao na ideju pokretanja vlastitog poslovanja kroz tvrtku pod nazivom VitaRoots. Ova se tvrtka bavi preradom različitog voća i povrća u prirodne sokove, a u proizvodnji se ne koriste nikakvi aditivi, šećeri i konzervansi što jamči kvalitetu i prirodnost sokova. 

Proces proizvodnje ovih sokova sastoji se od mnogih koraka pa je tako voće i povrće potrebno vagati, pregledati i sortirati, oprati, samljeti u mlinu, prešati, ostaviti da odstoji 15 do 20 sati zbog taloženja, pasterizirati u sterilizatoru, zagrijavati zbog uništavanja mikroba te na kraju puniti u ambalažu. Sokovi proizvedeni na ovakav način mogu stajati i do 2 godine, a za 8 sati ovaj poduzetnik može proizvesti čak 800 litara soka. 

Ono što je još jedna od mnogih prednosti tvrtke VitaRoots je ta što je kupcima omogućeno da donesu vlastito voće i povrće te da odaberu kakav sok žele da se za njih proizvede. 

 

https://vitaroots.hr/  

FLEX DETAILING, obrt

 

Godina osnivanja: 2020.

Kontakt:  babicbosko@gmail.com
                098 817 952

Vlasnik: Boško Babić

Djelatnost poduzeća: Čišćenje i poliranje automobila

Obrt za detaljno uređivanje laka vozila te za dubinsko čišćenje unutrašnjosti. Cijena i vrijeme trajanja posla se definiraju prema stanju laka, veličini vozila i želji klijenta o stupnju korekcije te vrsti zaštite vozila (vosak, sealant, polimerna zaštita, keramički premaz).

Usluge koje nude:

 • čišćenje laka
 • zaštita laka bez poliranja (samo vosak, sealant ili polimerna zaštita, keramički premaz NE)
 •  poliranje farova (mogućnost aplikacije PPF)
 • izmjera debljine laka vozila (samo alu i Fe dijelove, plastike ne)
 • poliranje laka (osnovno, medium, premium)
 • zaštita ispoliranog vozila (medium ili premium) keramičkim premazom
 • nanošenje hidrofobnog premaza na staklene površine
 • čišćenje i zaštita naplataka
 • čišćenje i zaštita vanjskih plastika
 • unutarnje dubinsko čišćenje sa i bez vađenja sjedala
 • čišćenje i zaštita motornog prostora (čišćenje parom i kemikalijama, bez upotrebe vode) 

 

https://www.facebook.com/st220detailing 

FOX INTERIJERI d.o.o.

OIB: 84126086043
Godina osnivanja: 2019
Direktor: Nino Gabrovec
Email: fox.interijeri@gmail.com

 

FOX interijeri d.o.o. je poduzeće kojemu je osnovna djelatnost proizvodnja namještaja za poslovne i prodajne prostore, a u vlasništvu je poduzetnika Nine Grabovca, stanara poduzetničkog inkubatora. 

Ovo poduzeće nudi kvalitetu, preciznost i jedinstveni dizajn namještaja koji klijentima osigurava izrazitu udobnost i poseban izgled njihovih prostora. Također, poduzeće FOX interijeri nastoji osigurati najbolji omjer cijene i kvalitete, a u svome poslovanju izrazitu važnost pridaju odgovornosti, profesionalnom pristupu, poštivanju dogovorenih rokova i pristupačnosti. 

Svaki je klijent ovome poduzeću iznimno važan, a isto tako važni su i zaposlenici koji svojim iskustvom, marljivim radom i trudom pridonose rastu i razvoju samog poduzeća.LOGOUČILICA

 

OIB: 69017072900

Godina osnivanja: 2021.

Kontakt: ana.rajnovic7@gmail.com

Vlasnik: Ana Rajnović

Djelatnost: Ostale djelatnosti zdravstvene zaštite – govorna terapija (logoped)

 

Obrt Logoučilica riješit će potrebe za logopedskim uslugama koje su danas sve veće s obzirom na nedostatak logopedskih stručnjaka i dugih lista čekanja u zdravstvu. 

 

Ana je tijekom petogodišnjeg studija imala priliku odrađivati praksu u sustavu zdravstva, odgoja, obrazovanja i socijalne skrbi gdje je stekla znanje i iskustvo u području prevencije, procjene, dijagnostike i tretmana u području govorno-jezične patologije i području poremećaja komunikacije svih dobnih skupina. Tržištu planira i ponuditi te usluge koje je obavljala i stekla tijekom godina kao i ostvariti prevenciju određenih poremećaja informiranjem javnosti/klijenata o problematici putem web-a i društvenih mreža kao i osobnim savjetovanjem u poslovnom prostoru. 

 

Djelatnost će obavljati u logopedskom kabinetu ali planira i ponuditi uslugu odlaska na adresu klijenta to jest patronažu. Ovaj obrt ima prednost budući da se Ana može fokusirati na Virovitičko-podravsku županiju jer je ovo područje nezastupljeno logopedskim stručnjacima isto kao i već spomenuti odlazak na adresu i online informiranje zajednice o temama logopedije te se iz toga najviše vidi Anina želja i ljubav prema ovome poslu koji će se zasigurno razviti u suvremeni obrt koji se bavi terapijom govora i jezika. 

 

https://www.facebook.com/logoucilica/ 
KRAMEL d.o.o.
OIB: 10000305435
Godina osnivanja: 2017.
Kontakt: petar.k@kramelservices.com
Vlasnik: Petar Kramarić

Kramel je društvo s ograničenom odgovornošću za elektroinstalacije, trgovinu i usluge, a u vlasništvu je poduzetnika Petra Kramarića koji je već od malih nogu o elektrotehničkoj struci učio od oca. Ovom su poduzetniku motivacija za pokretanje vlastitog poduzeća bile uspješne poduzetničke priče u krugu obitelji, ali i otežan pronalazak posla zbog nepovoljne gospodarske situacije.

Kramelu su osnovne djelatnosti elektroinstalacijski radovi, postava novih postrojenja te montaža i demontaža strojeva i hala. Klijenti mogu biti sigurni u profesionalan odnos poduzeća, kvalitetu stručnih rješenja te na odgovornost i predanost radu svih zaposlenika.

Ovo je poduzeće prepoznato na domaćem tržištu, no isto je tako prepoznato i na europskom tržištu što je dokazano suradnjom sa stalnim klijentima i unaprijed dogovorenim projektima u Njemačkoj. Zbog uspješnosti poslovanja, poduzeće često zapošljava nove radnike, a osigurava im pozitivno radno okruženje i mogućnost napredovanja.

https://kramelservices.com/

MOKA, obrt

OIB: 86174115403

Godina osnivanja: 2019.

Kontakt: danoka.caffe@gmail.com 

Vlasnik: Bruno Maric

 

MOKA predstavlja obrt koji se primarno bavi posredovanjem u trgovini raznovrsnim proizvodima te uz to provodi djelatnost pakiranja. Svoj posao započeli su usavršavanjem strojeva nadogradnjom elektroničkih i menhaničkih komponenti, a kako je posao sazrijevao s vremenom su počeli s pakiranjem određenih proizvoda. 

Krasi ih višegodišnje iskustvo u usavršavanju strojeva u sklopu proizvodnih linija kao i usavršavanje istih kroz automatiziranje proizvodnih procesa i pronalaženje riješenja za automatizaciju pojedinih proizvodnih segmenta. 

Danas konkuriraju putem inovacija koje se temelje na novim proizvodima, direktnom dostavom i kraćim rokovima isporuke.

 

DI-MA-TEX d.o.o.
OIB: 58627134229
Godina osnivanja: 2020.
Kontakt: jasminka.kovac@di-ma-tex.hr
Vlasnik: Jasminka Kovač

DI-MA-tex je društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju tekstila u vlasništvu poduzetnice Jasminke Kovač koja je jedna od prvih stanara Poduzetničkog inkubatora u Pitomači. Ona je prije osnivanja vlastitog poduzeća 20 godina stjecala iskustvo radom u tekstilnoj industriji, a svoju je ljubav prema krojenju, koje smatra izuzetno zanimljivim, kreativnim i dinamičnim, uspjela pretvoriti u vlastitu uspješnu poduzetničku priču.

DI-MA-tex izrađuje i prodaje konfekciju od raznih vrsta materijala, zaštitnu odjeću po mjeri i uz narudžbe te ženska i muška odijela po mjeri. Ovo je poduzeće prepoznato na domaćem, ali i na stranom tržištu, a tome je uvelike pridonijela kvaliteta proizvoda, ljubaznost osoblja, poštivanje rokova te pouzdanost i profesionalnost poduzeća.

Osim što ovo poduzeće pruža iznimnu sigurnost i kvalitetu svojim klijentima, ono također veliku važnost i brigu pridaje i svojim zaposlenicima. Svaki zaposlenik jednako je važan u poduzeću, a osigurani su im pozitivna i ugodna radna atmosfera te mogućnost kontinuiranog razvoja vještina i napredovanja na radnom mjestu.

https://www.di-ma-tex.hr/

DEMA

OIB: 90240853965

Godina osnivanja: 2019.

Kontakt: dujak.marijana@gmail.com 

Vlasnik: Marijana Dujak

 

Marijana Dujak po zanimanju je krojačica ženske odjeće, a vlastiti je obrt osnovala 2019. godine te joj je to bila jedna od ljepših životnih odluka. Strah od neuspjeha nadvladali su njezina želja za radom, ljubav prema struci i neizmjerna podrška obitelji. 

 

Obrt pod nazivom Dema je mali krojački obrt u Slatini koji svojim klijentima nudi usluge šivanja, krojenja i prepravljanja odjeće za djecu i odrasle. Široki je asortiman koji ovaj obrt nudi, a dio ponude su izrada kuta za tete u vrtiću, haljina, majica, krevetnina, zaštitne maske i mnoštvo drugih tekstilnih proizvoda. 

Ono što je još važno za izdvojiti je to da je Marijana kroz razgovor sa nećakinjom došla na ideju kako bi mogla izrađivati vreće za spavanje za djecu te je tako postala jedina u Hrvatskoj koja izrađuje upravo taj proizvod. Marijanina uspješna priča ovdje ne staje, već se ona nastavlja i uspješno raste, a sudeći po broju narudžba, njezina priča će trajati još dugi, dugi niz godina.

 

 https://www.facebook.com/obrt.dema/ DP DESIGN

 

OIB: 79108747172

Godina osnivanja: 2020.

Kontakt: info@stiroporko.com

Vlasnik: Dalibor Puhanić

 

DP design tvrtka je koja je osnovana 2020. godine, a vlasnik joj je poduzetnik Dalibor Puhanić. On posjeduje dugogodišnje iskustvo u grafičkoj djelatnosti, a svoja je znanja i vještine pretočio u tvrtku koja nudi usluge laserskog izrezivanja te graviranja na različite dekorativne materijale. Neke od ponuda tvrtke su izrada reklama od stiropora i pleksiglasa, a u svojem poslovanju koriste najmoderniju i najsuvremeniju opremu. 

 

Također, proizvodi koje nude uključuju proizvode za proslave i razne događaje te promotivne proizvode kao što su reklame, natpisi i gravirani proizvodi, a posebnost poslovanja krije se i u personaliziranim poklonima poput toppera za tortu, 3D puzli s imenom, otirača, led lampi, blagdanskih poklona, shadow box okvira te dekorativnih krugova. 

 

Cilj je DP designa omogućiti svojim klijentima široki spektar odabira proizvoda te im uz to pružiti i najbolju moguću kvalitetu kakvu i zaslužuju. Također, još jedna djelatnost kojom se ovo poduzeće bavi je računalno programiranje, odnosno ono nudi uslugu izrade modernih web stranica koja osiguravaju rast tvrtki i njihovo predstavljanje u najboljem izdanju. Usluge koje još nude su i održavanje web stranica te njihova SEO optimizacija. Priča je ovo o poduzetniku koji je hrabro odlučio vlastitu kreativnost i svoje sposobnosti pretvoriti u uspješno poduzeće. 

https://stiroporko.com/ 
RONNYS

OIB: 46034168977

Godina osnivanja: 2019.

Kontakt: ronnysjdoo@gmail.com

Vlasnik: Klaudija Rončević

 

Ronnys je krojački obrt u vlasništvu poduzetnice Klaudije Rončević koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u krojačkom poslu. Ova je poduzetnica odlučila svoju ljubav prema šivanju i svoju kreativnost pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. Ona i njezini zaposlenici u ovome obrtu proizvode odjeću od kvalitetnih i pomno biranih materijala. Također vrši i usluge popravaka i šivanja po želji klijenata. 

 

Neki od proizvoda koje Ronnys nudi su odjeća za žene, muškarce i djecu te majice s natpisom, no i ostali proizvodi koje požele njihovi klijenti. Također, svoje kreacije nastoje što je više moguće približiti i prilagoditi svojim kupcima pa tako šiju i haljine za mame i kćeri te pamučne torbe i vrećice. 

Ronnys nudi i usluge šivanja za druge proizvođače odjeće, a konkurentsku prednost osiguravaju širokom ponudom na jednom mjestu te prilagođavanjem željama i potrebama klijenata. Ono što je još jedna odlika u njihovom poslovanju je to da svakom klijentu osiguravaju točnost, ljubaznost, profesionalnost i ažurnost, a svatko može pronaći za sebe neku njihovu kreaciju koja će mu najbolje odgovarati.

 

https://www.facebook.com/Ronnys-114802893396737/ GASTRO NATURA

OIB: 88843450375

Godina osnivanja: 2021.

Kontakt: vlajnic1@gmail.com

Vlasnik: Milenko Vlajnić

 

Gastro Natura obrt je za proizvodnju u Slatini u vlasništvu Milenka Vlajnića, magistra ekonomije koji je ujedno i stanar Poduzetničkog inkubatora u Slatini. Ovaj je poduzetnik inspiraciju za pokretanje vlastitog poslovanja pronašao u uspješnim poduzetničkim pričama iz njegova okruženja, a njegovo dugogodišnje radno iskustvo pomoglo mu je u stjecanju raznih potrebnih znanja i vještina. Ovaj se obrt bavi proizvodnjom maslinovih ulja s različitim okusima koji su namijenjeni suvenirnicama, prodavaonicama zdrave hrane i specijaliziranim prodavaonicama za prodaju hrvatskih proizvoda u inozemnim zemljama.

 

Ulja koja se koriste u proizvodnji su ona visoke kvalitete s područja Istre i primorja, a začini koji se u njih dodaju su ružmarin, vlasac, borove iglice, paprika, češnjak, habanero ljuta paprika, crni kim i konoplja. Osim proizvodnje maslinovog ulja sa okusima, ovaj obrt bavi se i proizvodnjom začina i drugih dodataka hrani, a to se prvenstveno odnosi na preradu šest vrsta soli i obogaćivanje soli drugim začinima. 

 

Ovaj kreativni i iskusni poduzetnik već je prošlim radnim iskustvom stekao kontakte koji su mu pomogli u počecima njegova poslovanja, a poduzeće još uvijek raste i širi se na nova područja tržišta. Njegovi klijenti mogu biti sigurni u kvalitetu proizvoda, a obzirom na različite začine koji se koriste u proizvodnji, svaki klijent može pronaći nešto za sebe.