Betterwood

Autor:

inkubatori vpz

Betterwood su osnovale dvije kreativne poduzetnice, Maja Matešić i Ana Cingel. One svojim proizvodima u dom kupca žele unijeti dio njihove inspiracije, ljubavi i strasti prema drvetu, a u izradi proizvoda vode se poštovanjem prema Slavoniji. Tako svi njihovi proizvodi pričaju priču o zemlji, tradiciji, odgovornosti i radišnosti, odnosno kako one vole reći – pričaju o svemu onome što Slavonija jest.

Njihov asortiman sastoji se od pladnjeva za posluživanje u različitim oblicima, jedinstvenih daščica za rezanje koje je moguće laserskim graviranjem personalizirati i učiniti ih savršenim poklonom za Vaše najmilije te od jednoslojnih i dvoslojnih drvenih ploča za raznovrsne namjene po želji kupca. Također, jedna od novijih usluga je izrada stolova po mjeri koje pomno pakiraju kako bi u novi dom pristigli u svom punom sjaju.

U proizvodnji koriste različite vrste drveća poput slavonskog hrasta, jasena, domaćeg i američkog oraha, bukve i trešnje. Korištenjem upravo ovih vrsta za kupce osiguravaju vrhunsku kvalitetu i čvrstoću, savršen dizajn i sigurnost koju postižu zaštitom proizvoda Rubio Monocoat uljem koje je sigurno za zdravlje ljudi i dodatno povećava kvalitetu predmeta. Često sudjeluju na sajmovima kao što je Viroexpo i festivalima kao što je Q’ART – DAR MAR @projekt_ilica kako bi svoje kupce još bolje upoznale sa svojim proizvodima. Ovo poduzeće kontinuirano raste i razvija svoju predivnu priču, a vlasnice su na tome zahvalne upravo svojim zadovoljnim kupcima čije narudžbe neprestano i u velikoj mjeri stižu.

Poslovni profil

Više informacija o ovom kreativnom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100072562624802

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati