Candles Tin

Autor:

inkubatori vpz

Candles Tin je obrt za proizvodnju i usluge prodaje svijeća u vlasništvu kreativne poduzetnice Sanele Filipović koja je još kao djevojčica gajila ljubav prema dekoriranju i aranžiranju. Cilj joj je izrađivati mirisne svijeće koje će biti jedinstvene, kako izgledom tako i mirisom, a u svojem radu ne postavlja granice mašti. Dugo je promatrala svaki detalj proizvodnje svijeća, proučavala je koji je najbolji omjer voska, mirisa i fitilja kako bi usavršila savršen recept za svoje svijeće, a kasnije je pohađala edukaciju ručnog pravljenja svijeća i edukaciju rukovanja strojevima za topljenje voska koji uskoro stižu u njezino poduzeće i koji će doprinijeti proširenju ponude na proizvodnju lampiona.

Trenutno se ponuda sastoji od mirisnih, crkvenih, adventskih i krsnih svijeća, a najuspješnije su one mirisne jer se proizvode u raznovrsnim i neuobičajenim oblicima i mirisima. One se proizvode od dvije vrste voska, parafinskog i sojinog, u koje se dodaje aromatično ulje. Svijeće od sojinog 100% organskog voska dolaze u čašama s drvenim poklopcima na koje se mogu ugravirati natpisi i posvete kao što su, primjerice, čestitke za rođendan.

Neke od neobičnih, ali izrazito kreativnih i unikatnih mirisnih svijeća su Creamy candles koje izgledaju kao prave tortice te svijeće u obliku i s mirisom koktela kao što su Mojito i Pina colada. Također, nove svijeće u ponudi su im one vrlo traženog anti-tobacco mirisa koji uklanja mirise duhanskih proizvoda u domu. Također, svojim kupcima ovo poduzeće nudi i izradu Candles boxa koji predstavlja poklon kutiju za drage osobe, a prilikom čije izrade kupac sam bira boje, mirise, oblike i broj svijeća.

Poslovni profil:

Više informacija o ovom kreativnom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089031948795

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati