Cingel

Autor:

inkubatori vpz

Cingel je poduzeće u vlasništvu diplomiranog inženjera strojarstva koji ima više od 15 godina radnog iskustva u području programiranja. Osim računalnog programiranja, poduzeće Cingel još nudi usluge razvoja pametnih aplikacija, savjetovanja u vezi računala te upravljanja računalnom opremom i sustavima.

Niz godina ovaj je poduzetnik usavršavao svoja znanja i znatno napredovao te je razvio više aplikacija za njemačku tvrtku BetterDoc Gmbh čiji je cilj pomoć pacijentima za pronalazak liječnika i za liječenje i kontrolu na daljinu. Također, sam je razvio internetsku aplikaciju za pomoć osobama pogođenim potresima koja im je olakšala snalaženje u oglasima za pomoć te pronalaženje smještaja.

Osim toga, kontinuirano razvija svoja znanja u području strojnog učenja, umjetne inteligencije i znanosti o podacima, a održao je i besplatnu edukaciju u Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici za područje web programiranja. Obzirom na sva znanja, vještine i iskustvo koje posjeduje, njegovi klijenti mogu biti sigurni kako će dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati