Di-Ma-tex

Autor:

inkubatori vpz

Di-Ma-tex je poduzeće u vlasništvu Jasminke Kovač, diplomirane inženjerke tekstilne tehnologije koja iza sebe ima dugi niz godina radnog iskustva u tekstilnoj industriji. Njezin cilj je osigurati zadovoljstvo svojih klijenata za koje s ljubavlju izrađuje svaki predmet. Ovo poduzeće proizvodi kvalitetne odjevne komade za svoje klijente koji su pretežno poslovni subjekti. Iako uspješno posluju na domaćem, znatno veći broj suradnji ostvaruju na inozemnom tržištu.

Specijalizirani su za izradu ženske i muške odjeće, torbi, vojnih uniformi, vojne opreme, suncobrana i drugih proizvoda od tekstila, a svojim klijentima osiguravaju visoku kvalitetu, profesionalnost, odgovornost i poštivanje zadanih rokova. Također, svoju kvalitetu dokazuju i posjedovanjem ISO 14001:2015 certifikatom sustava upravljanja okolišem te ISO 9001:2015 certifikatom sustava upravljanja kvalitetom.

Ovo poduzeće i dalje neprestano raste i napreduje, a proizvodi se izrađuju u hali koja je opremljena sa više od 70 najmodernijih krojačkih i šivaćih strojeva koji se trenutno nalaze na tržištu. Također, osim kvalitete proizvoda i zadovoljstva klijenata, fokus stavljaju i na svoje zaposlenike kojima osiguravaju mogućnosti za usavršavanje te ugodnu radnu atmosferu.

Poslovni profil

Više informacija o ovom kreativnom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100084233438148

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati