FLEX Detailing

Autor:

inkubatori vpz

Flex Detailing je drugi certificirani detailing obrt u Hrvatskoj u vlasništvu poduzetnika Boška Babića. Svojim klijentima nudi usluge profesionalne korekcije, čišćenja i zaštite laka automobila, poliranja farova, zaštite vozila keramičkim premazom, čišćenja naplataka te vanjskih plastika i motornog prostora. Također, nudi usluge dubinskog čišćenja unutrašnjosti, postavljanja folija i zatamnjivanja stakla vozila, postavljanja wrap folije i zamjene seta kotača.

Sve ove usluge odrađuju iznimno kvalitetno i profesionalno te kontinuirano unaprjeđuju svoja znanja novim certifikatima iz različitih područja. Tako klijenti koji se odluče za premazivanje keramičkim ili dugotrajnim premazima mogu biti uvjereni u kvalitetu rada obzirom da Flex Detailing ima i certifikat za profesionalnu keramiku koja uz pravilno održavanje može trajati i do 5 godina.

Vrijeme trajanja usluga te sama cijena istih razlikuju se i definiraju ovisno o stanju laka, stupnju oštećenosti i potrebne korekcije, vrsti zaštite vozila te o željama klijenata. Također, jedna od novosti je ta da od sada klijenti Flex Detailinga mogu plaćati i karticama i to čak do 12 rata.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/st220detailing/?ref=page_internal

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati