Kramel

Autor:

inkubatori vpz

Kramel je društvo s ograničenom odgovornošću za elektroinstalaterske radove u vlasništvu poduzetnika Petra Kramarića koji je već od malih iznimno zanimanje pokazao za elektrotehničku struku. Tim ovog poduzeća sastoji se od marljivih, odgovornih i vještih  inženjera i tehničara sa dugogodišnjim iskustvom u elektroindustriji, a obavljaju poslove montaže i održavanja elektro sustava na svim poslovnim i stambenim objektima.

Kramel je prepoznat i na domaćem i na stranom tržištu pa tako iznimno zahtjevne projekte obavljaju diljem Republike Hrvatske i Europe. Posljednji uspješni projekti odvili su se na području Austrije, Njemačke, Luxembourga i Slovenije, a u svome radu poštuju i pridržavaju se najviših industrijskih standarda.

Usluge koje ovo poduzeće nudi su elektroinstalacijske jake i slabe struje, izrade i montaže elektro ormara za sustave automatizacije, razvodnih energetskih ormara, MCC ormara te IT ormara. Također, nude i usluge održavanja i remonta industrijskih i petrokemijskih pogona, proizvodnih hala, razvodnih i upravljačkih ormara te usluge samostalnog vođenja pojedinačnih projekata u elektroinstalacijama, elektrotehnici i automatizaciji. Zbog uspješnosti svojeg poslovanja, Kramelov tim zaposlenika postaje sve brojniji pa tako često zapošljavaju nove radnike kojima osigurava ugodno radno okruženje i mogućnost napredovanja.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057415960884

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati