Lynx Digital

Autor:

inkubatori vpz

Lynx Digital obiteljski je obrt čije se poslovanje temelji na izradi kvalitetnih i jedinstveno dizajniranih web stranica i web trgovina. U svojem radu iznimno se posvećuju željama klijenata kojima pristupaju profesionalno, odgovorno i s poštovanjem, a oni mogu biti sigurni kako će njihove web trgovine i web stranice biti kreirane na, za njih, najbolji mogući način.

Zaposlenici Lynx Digitala neprestano usavršavaju svoja znanja i kontinuirano prate trendove kako bi svojim klijentima omogućili moderan pristup i kako bi u konačnici oni bili što zadovoljniji. Klijenti ovog obrta uglavnom su poslovni subjekti iz inozemstva, ali i oni na domaćem tržištu koji svoje poslovanje žele unaprijediti inovativnim i kvalitetno izrađenim platformama. Također, i sami znaju koliko je važno održavati i osvježavati web stranice pa su tako nedavno redizajnirali svoju na način da klijentima bude još zanimljivija i pristupačnija.

Posljednje ostvarene suradnje ovog poduzeća bile su redizajniranje stranice Veleposlanstva BiH u Pragu te izrada web stranice za švicarskog klijenta iz financijskog sektora, a osim toga redizajnirali su web stranicu za poznatu recruitment agenciju iz Češke, izradili su web stranice Geo info centru u Voćinu, Adrenalinskom parku Duboka, Češko-BiH gospodarskoj komori te su ostvarili brojne druge suradnje kojima su nadmašili očekivanja svojih klijenata. Svoja znanja također nesebično dijele s drugima što dokazuju besplatna radionica održana u Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici te druge edukacije koje provode.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/lnxdigital

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati