Mar Design

Autor:

inkubatori vpz

Marijana Hečimović kreativna je poduzetnica čija je nit vodilja u poslovanju kreirati sigurne i ekološki prihvatljive proizvode za kupce kroz izradu od visokokvalitetnih organskih materijala sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima.

Svoju poduzetničku priču započela je proizvodnjom igračaka od prirodnih i organskih materijala kako bi osigurala da su njezini proizvodi za najmlađe sigurni obzirom da su one neizostavan dio sretnog odrastanja te da ih svakodnevno koriste u svojim maštovitim igrama. Od igračaka Mar Design proizvodi Montessori polukružnu slagalicu Duga, višenamjensku Montessori ljuljačku, višenamjenski kutak Zelena tržnica, Teepee šator i podlogu za ležanje te drveno taktilno cvijeće koje služi kao senzomotorička igra.

Osim igračaka, Marijana je odlučila započeti sa proizvodnjom vreća za sjedenje koje će također biti izrađene od organskih i ekoloških materijala kao što su prirodni organski pamuk i antialergijsko punjenje. Svoje vreće za sjedenje osmislila je tako da mogu upotpuniti i osvježiti svaki prostor te postati idealnim dodatkom za opuštajući odmor.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati