Ronnys

Autor:

inkubatori vpz

Ronnys je krojački obrt u Slatini u vlasništvu kreativne i vješte poduzetnice Klaudije Rončević koja ima dugogodišnje iskustvo u ovom području. U poslovanju joj je važna kvaliteta gotovih proizvoda pa tako nabavlja kvalitetne materijale za izradu i popravku tekstilnih predmeta.

Neki od proizvoda koje Ronnys nudi su odjevni predmeti za žene, muškarce i djecu kao što su pamučne pidžame, potkošulje i majice s natpisom, a također izrađuju i haljine za svečane prigode. Osim toga, izrađuju i kute za tete u vrtiću, radne uniforme za srednjoškolce, pregače za djecu, turban kapice za bebe, gumice za kosu, muške marame za zaštitu od sunca, jastuke, pamučne torbe za kupovinu i mnoge druge tekstilne predmete.

Ronnys se iz dana u dan sve više razvija pa tako često uvode nešto novo u svoje poslovanje. Nedavno su dobili dozvolu za izvođenje naukovanja učenicima za zanimanje krojača koji, kao i klijenti, mogu biti uvjereni u ljubaznost, odgovornost, profesionalnost i pristupačnost svih zaposlenika.

Poslovni profil

Više informacija o ovom kreativnom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100062948755557

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati