Dana 14. siječnja 2020. održana je edukacija pod nazivom Računovodstveno i financijsko upravljanje poduzećima

Autor:

Josip

Dana 14. siječnja 2020. održana je edukacija pod nazivom Računovodstveno i financijsko upravljanje poduzećimaRazvojna agencija VIDRA je u sklopu projekta RUPO – Jačanje ruralnog poduzetništva pripremila edukaciju namijenjenu svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Edukaciju pod nazivom  Računovodstveno i financijsko upravljanje poduzećima održala je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici koja ima veliko iskustvo u radu s poduzetnicima. Edukacije je održana u utorak, 14. siječnja u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Virovitica, na adresi Poduzetnička zona II 18, Virovitica.

Edukacijom su se mali i srednji poduzetnici upoznali s pojmovima računovodstvenog upravljanja poduzećima, aktualnim zakonodavnim okvirom i poreznim propisima te financijskim poslovanjem. Cilj održane edukacije je stjecanje novih znanja poduzetnika vezanih uz njihovo poslovanje te prikupljanja relevantnih informacija s područja računovodstva i financija.

Ugovor o bespovratnim sredstvima vrijedan 452.008,96 HRK za projekt RUPO potpisan je u srpnju 2018. s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati