Najava radionica

Autor:

inkubatori vpz

Ministarstvo poljoprivrede u poduzetničkom inkubatoru u Slatini organizira 4 radionice na temu „IZOBRAZBA O ODRŽIVOJ UPORABI PESTICIDA“, u razdoblju od 28. veljače (utorak) do 3. ožujka (petak) ove godine od 8:00 do 15:00 sati.

Ciljana skupina su svi profesionalni korisnici, distributeri i savjetnici sredstava za zaštitu bilja kako bi stekli potrebno znanje o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida. Pružamo mogućnost stjecanja znanja izobrazbom putem Mjere1 Ruralnog razvoja koja se provodi kroz osnovni (4-dnevni tečajevi prema 25-satnom programu) i dopunski (7-satni program) modul, a potpuno je besplatno za sve polaznike.

Prijavu na izobrazbu te polaganje ispita moguće je pratiti pod TEČAJEVI (https://www.savjetodavna.hr/tecajevi/) ili javiti se najbližem savjetniku na terenu: SLATINA – Ivana Češek (099 497 0488), VIROVITICA – Ana-Marija Čajkulić (091 488 2961).

*Svaki polaznik mora biti punoljetan, imati minimalno završenu osnovnu školu te važeću e-mail adresu.*

 Sve dodatne informacije vezane uz izobrazbu o održivoj uporabi pesticida slobodno  potražite na: pesticidi-strucna-podrska@mps.hr, ivana.cesek@mps.hr, i ana-marija.cajkulic@mps.hr

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati