Održana završna konferencija pilot projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a”

Autor:

Josip

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) predstavila je na završnoj konferenciji rezultate pilot-projekta BOND – Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) koji je pokrenut 2017. godine s ciljem okupljanja različitih vrsta poduzetničkih potpornih institucija na jednom mjestu, kako bi se malim i srednjim poduzetnicima olakšao pristup informacijama.

U BOND mrežu uključilo se 58 poduzetničkih potpornih institucija iz cijele Hrvatske. Ključni rezultati projekta su 23 dokumenta izrađena na temelju provedenih analitičkih upitnika, fokus grupa i intervjua, 5 razvijenih i testiranih pilot usluga te više od 600 sudionika na 20 specijalističkih edukacija.

Završna konferencija projekta održala se 17. rujna u Zagrebu, a na njoj su sudjelovali i naši djelatnici Veljko Rastović i Saša Andrović.

Uskoro u realizaciju kreće II. faza projekta u čije će aktivnosti Poduzetnički inkubator Virovitičko – podravske županije kao član BOND mreže i dalje biti uključen.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati