Poziv mikro i malim poduzetnicima za korištenje besplatnih savjeta Mreže mentora u okviru projekta BOND 2 

Autor:

inkubatori vpz

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“ (BOND 2) poziva potencijalne poduzetnike, poduzetnike početnike kao i poduzetnike u fazi rasta i razvoja da se prijave za besplatnu uslugu mentorstva u sklopu koje će biti na raspolaganju stručnjaci raznih profila.

Korisnici mogu biti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Mentorska mreža sastoji se od mentora savjetnika i mentora za razvoj poslovanja, okupljenih oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti.

Mentori će usluge mentoriranja poduzetnika pružati kroz mrežu poduzetničkih potpornih institucija (PPI), koje su članice Mreže BOND među kojima je i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije  d.o.o.

Pozivaju se potencijalni poduzetnici, poduzetnici početnici kao i poduzetnici u fazi rasta i razvoja da se prijave za uslugu mentorstva putem prijavnog obrasca poduzetničkoj potpornoj instituciji (PPI-ju) na području svoje županije (Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije d.o.o.) koja sudjeluje u mentorskom procesu kao dio mentorskog tima. Ova je usluga za poduzetnike besplatna.


Isto tako, obavijest je objavljena na poveznici: https://hamagbicro.hr/poduzetnici-prijavite-se-za-besplatne-savjete-mreze-mentora-u-okviru-projekta-bond-2/ na kojoj se nalazi i više detalja.

Za sve nejasnoće stojimo vam na raspolaganju.

Vaš Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati