Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije bio domaćin dvodnevne radionice Mreže BOND

Autor:

Josip

Mreža BOND, u Tehnološko-inovacijskom centru u Virovitici, na dvodnevnoj je radionici – Analiza financijskih izvještaja, okupila svoje članove iz Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Koprivničko-križevačke županije.

Radionice je vodio g. Nikola Nikšić, certificirani savjetnik za menadžment licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa.

Pozdravnim govorom radionicu je otvorila Neda Martić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije koja je ukratko predstavila Poduzetnički inkubator VPŽ:

  • Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije, osnovan je od strane Virovitičko-podravska županija koja mu je i 100% vlasnik. Trenutno poslujemo na pet lokacija diljem Virovitičko-podravske županije. Četiri građevine poduzetničkih inkubatora izgrađene su u Virovitici, Slatini, Orahovici i Pitomači, a sufinancirane su europskim sredstvima. Ukupna Ulaganja iznosila su oko 35 milijuna kuna. Glavni nositelj projekta izgradnje i opremanja je bila Virovitičko-podravska županija koja je i vlasnik inkubatora, a upravljanje je povjereno Poduzetničkom inkubatoru VPŽ d.o.o. Ovo je ujedno i jedini „županijski inkubator“ na prostoru RH.

Inače, uz četiri novoizgrađena „poduzetnička inkubatora“, peta lokacija poslovanja je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko podravske županije u Virovitici, kojem PI VPŽ ima „izdvojeni ured“.

  • Naša snaga je prepoznat stručni tim s dobrim rezultatima u privlačenju europskih sredstava, a sve u suradnji s poduzetnicima, Virovitičko-podravskom županijom, trgovačkim društvima u vlasništvu VPŽ, VIDRA-om, te ostalim potpornim institucijama naše županije kao i jedinicama lokalne samouprave. Sve ovo je primjer jedne odlične sinergije koja donosi povećanja konkurentnosti i dobrom poduzetničkom klimom u Virovitičko-podravskoj županiji – istaknula je Neda Martić.

Inače, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije, do sada je proveo više od 400 projekata za poduzetnike i jedinice lokalne samouprave, koji su se kretali u vrijednost od 50.000,00 do 41.000.000,00 kuna. 

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati