ABC Precision

Autor:

inkubatori vpz

ABC Precision poduzeće je u vlasništvu poduzetnika Marka Kovača i Gorana Tkalčeca, a sestrinska je tvrtka ABC Consultinga koja se bavi savjetodavnim uslugama u poljoprivrednoj proizvodnji. ABC Precision poduzeće je koje snima poljoprivredne i druge površine bespilotnom letjelicom, a uz to nudi i usluge izrade projekta u GIS alatima za daljnja planiranja.

Glavni cilj i prednost snimanja poljoprivrednih i ostalih površina bespilotnom letjelicom su izrada analitičkih rješenja nakon detaljnih uvida u stanja i zapuštenost kanala i nerazvrstanih cesta te uvida u stupanj zaraženosti vinograda, a služi i kako bi se lakše odlučilo gdje postaviti fotonaponske ćelije. Još jedna od prednosti snimanja površina bespilotnom letjelicom je ta što se na dnevnoj bazi može snimiti i analizirati čak 1500 hektara što je hodanjem nemoguće.

Vlasnici ABC Precisiona iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa GIS alatima i ostalim potrebnim programima za analizu i obradu prostornih podataka u pogledu kemijskih analiza tla. Njihov poduzetnički pothvat temelji se na korištenju moderne tehnologije u poljoprivredi kako bi što više utjecali na smanjenje štetnih učinaka na okoliš.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati