Centar Fizoton

Autor:

inkubatori vpz

Centar Fizoton svojim klijentima nudi usluge rehabilitacije, relaksacije i baby tretmana. Svaka usluga za cilj ima unaprijediti zdravlje i njegu tijela, a provodi se kroz individualan pristup klijentu tako da se tretmani prilagođavaju njihovim potrebama i preferencijama.

Vlasnica Centra Fizoton, Marija Bešlić, iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo u domaćim i stranim ustanovama, a svoja znanja kontinuirano unaprjeđuje i razvija kroz pohađanje brojnih edukacija. Posjeduje mnoge diplome i certifikate iz raznih područja, a najnovija joj je diploma u području kompletne dekongestivne fizioterapije limfedema koja obuhvaća tehnike manuelne limfne drenaže, kompresivnog bandažiranja i kineziterapije limfedema raznih etiologija.

Također, Marija je jedini privatni fizioterapeut na našim područjima koja ima licencu za Schroth metodu, odnosno za metodu kojom se liječi skolioza, jedna od najčešćih deformacija kralježnice. Osim kod odraslih osoba, ova deformacija često se pojavljuje i kod djece, a Centar Fizoton nudi besplatan pregled za djecu školske dobi.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/fizoton

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati