DP Design

Autor:

inkubatori vpz

DP design obrt je za usluge u vlasništvu kreativnog poduzetnika Dalibora Puhanića koji je dugi niz godina razvijao svoje vještine u području grafičke djelatnosti. Svoja znanja i iskustvo odlučio je iskoristiti za osnivanje poduzeća koje nudi usluge laserskog izrezivanja i graviranja koristeći suvremenu i modernu opremu.

Ovim tehnikama poduzeće proizvodi razne dekorativne predmete kao što su imena i natpisi od stiropora, imena u obliku 3d puzli, dekorativni krugovi, led lampe, personalizirani otirači, topperi za torte, shadow box okviri, personalizirani oblaci te stalci i pozadine za razne evente poput vjenčanja, krštenja i rođendana. Osim što mjesto održavanja Vaših najvažnijih događaja možete ukrasiti ovim jedinstvenim, kreativnim i kvalitetnim proizvodima, DP design također nudi uslugu da to učini umjesto Vas. Cilj DP designa je ponuditi svojim klijentima što širi spektar proizvoda i usluga kako bi im olakšali proces ukrašavanja proslava najljepših životnih trenutaka.

Osim ovih usluga, DP design nudi i usluge izrade web stranica modernog i jedinstvenog dizajna te nudi usluge njihovog održavanja i SEO optimizacije. Obzirom da web stranice predstavljaju odraz cjelokupnog poslovanja tvrtke, DP design izniman trud ulaže u detaljnu prilagodbu potrebama klijenata te sve usluge koje nudi obavlja profesionalno, odgovorno, kreativno i kvalitetno.

Poslovni profil

Više informacija o ovom kreativnom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063887150292

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati