Drontim

Autor:

inkubatori vpz

Drontim je obrt za usluge snimanja bespilotnim letjelicama iz zraka i pružanja informatičkih edukacija u vlasništvu Marije Samardžić. Njihovo je sjedište u Čačincima, no prepoznati su diljem Republike Hrvatske na čijem području pružaju svoje usluge. Svoja znanja, kvalitetu, sigurnost i profesionalnost dodatno razvijaju suradnjom sa svojom partnerskom mrežom tvrtki te korištenjem svjetski poznatih rješenja u izazovnim okruženjima.

Usluge koje ovaj obrt nudi su snimanje iz zraka sa stručnim operatorima i najsuvremenijim letjelicama, procesuiranje podataka kroz fotogrametriju i daljinska istraživanja, trening i savjetovanja s ciljem prihvaćanja i integriranja ove napredne tehnologije u poslovanja tvrtki te informatičke edukacije. Njihove usluge primjenjive su u industrijama kao što su poljoprivreda, graditeljstvo, komunalne usluge, kamenolomi, geodezija i šumarstvo, a još neka od područja primjene su nadzor imovine, mapiranje i izmjera, fotografije i videa te specijalizirane operacije.

Klijenti Drontima su poduzetnici, gospodarstvenici i gospodarski subjekti koji koriste informacije kako bi utjecali na poboljšanje uspješnosti poslovanja te koji unutar svoje organizacije žele samostalno primjenjivati ove suvremene tehnologije. Glavne prednosti bespilotnih letjelica su detaljan pregled nepristupačnih terena te iznimno kvalitetne slike visoke razlučivosti.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/drontim.hr

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati