Fizio centar Balans

Autor:

inkubatori vpz

Fizio centar Balans obrt je koji nudi cjeloviti fizioterapijski pristup koristeći manualne tehnike, a osnovala ga je magistra fizioterapije Kristina Špoljarić Jazvanac. Neke od usluga koje ovaj centar nudi su usluge Emmett terapije, masaže, rehabilitacije, manualnih oblika terapije poput mobilizacije mekih tkiva i zglobova te usluge limfne drenaže. Cilj ovih usluga je vratiti zglobnu pokretljivost te otkloniti bolove i mišićne napetosti.

Vlasnica Kristina kvalitetu svojih usluga osigurava kontinuiranim razvijanjem znanja i vještina kroz razne edukacije koje pohađa, a prije nego što je otvorila Fizio centar Balans svoje je iskustvo gradila usavršavanjima i višegodišnjim iskustvom u praksi. Neke od edukacija koje je pohađala su one vezane uz DNS tehniku koja se koristi kod prevencije bolova i ozljeda, ali primarno kod problema lokomotornog sustava. Također, pohađala je uistinu mnogobrojne edukacije vezane uz Emmet tehniku i to kroz razdoblje od 5 godina uz visokokvalificirane instruktore iz tog područja, a educirala se i u području fascijalne manipulacije ili Stecco metode kojom se tretira duboka fascija.

Klijenti koji dođu u Fizio centar Balans mogu biti uvjereni da su u sigurnim rukama te da će im se terapije osmisliti na način koji će njima najviše odgovarati. Također, klijenti mogu doći na individualne tretmane, ali postoje i grupni treninzi koji su ostvarili izniman interes kod već postojećih klijenata.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/fizioemmett

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati