Gastro Natura

Autor:

inkubatori vpz

Gastro Natura obrt je za proizvodnju u Slatini čiji je vlasnik kreativni poduzetnik Milenko Vlajnić. Milenko je inspiraciju za pokretanje poslovanja pronašao u uspješnim poduzetničkim pričama iz njegova okruženja pa se tako odlučio na pokretanje vlastite uspješne priče koja će mnogim kupcima ponuditi nešto neobično i jedinstveno.

On je odlučio otvoriti obrt za proizvodnju maslinova ulja s dodatkom različitih sastojaka koji doprinose jedinstvenoj aromi i okusu. Ovom poduzetniku iznimno je važno da svojim kupcima osigura vrhunsku kvalitetu proizvoda pa tako ulja koja koristi za proizvodnju nabavlja od pouzdanih proizvođača s područja Istre i primorja. Neke od neobičnih aroma i okusa koje dodaje ulju su vlasac, borove iglice, ružmarin, češnjak, crni kim, konoplja te paprika i habanero ljuta paprika.

Osim proizvodnjom ulja, ovaj obrt bavi se i proizvodnjom začina i drugih dodataka hrani. Pretežno se to odnosi na preradu i obogaćivanje soli začinima. Ovo jedinstveno poduzeće razvija se i širi svoje poslovanje na nova tržišta, a njihovi klijenti najčešće su suvenirnice, prodavaonice zdrave hrane i specijalizirane prodavaonice za prodaju hrvatskih proizvoda u inozemnim zemljama. Svi klijenti ovog poduzeća svojim zadovoljstvom potvrđuju kvalitetu i posebnost proizvoda, a obzirom na različite začine koji se koriste u proizvodnji, svatko može pronaći nešto za sebe.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati