Natali

Autor:

inkubatori vpz

Natali je obrt za uljepšavanje u vlasništvu poduzetnice Nataše Pačarić koja na prvo mjesto stavlja klijente, kvalitetu pruženih usluga i njihovo zadovoljstvo. Ona je od malih nogu znala da je upravo ova djelatnost njezin poziv te je, kako bi svoja znanja dovela na višu razinu, nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja na smjeru kemijskog laboranta upisala dodatne tri godine na smjeru kozmetičara. Svoje je radno iskustvo gradila radeći u poznatom wellnes centru u Istri gdje je svoje vještine usavršila brojnim tečajevima za različite vrste tretmana.

Obrt Natali za tretmane koristi proizvode od prirodne kozmetike, a klijentima nudi mnoge raznovrsne usluge. Neki od tretmana koje klijenti mogu odabrati su maderoterapija, refleksologija i limfna drenaža, a masaže koje ovaj obrt nudi su anticelulitna, terapijska i klasična švedska masaža te masaža s vulkanskim kamenjem. Osim toga, Natali nudi i brojne usluge vezane uz tretmane lica kao što su mezoterapija, mikrodermoabrazija, ultrazvučna terapija, pomlađivanje i čišćenje lica.

Ukoliko se odlučite za usluge uljepšavanja, obrt Natali u ponudi ima i manikuru, pedikuru, depilaciju, šminkanje te oblikovanje obrva i trepavica. Kako bi bili što pristupačniji klijentima, omogućen je i dolazak na kućnu adresu klijenta kako bi u udobnosti njihova doma mogli uživati u tretmanima kao što su pedikura i terapijska masaža.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100073341202945

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati