S-G Montaža

Autor:

inkubatori vpz

S-G Montaža poduzeće je u vlasništvu Hrvoja Gubeljaka, stanara Poduzetničkog inkubatora u Orahovici, koji je prije osnivanja S-G Montaže svoje radno iskustvo gradio u njemačkoj tvrtki za ugradnju dizala.

Ovo poduzeće, osim ugradnje dizala, nudi usluge održavanja, popravaka i prodaje dizala, a svojim klijentima jamče vrhunsku kvalitetu i dugotrajnost. Svoje poslovanje obavljaju u inozemstvu, ali i na domaćem tržištu te su obzirom na intenzivan razvoj poduzeća osigurali potrebne licence i ostvarili suradnju sa nešto više od 28 inozemnih tvrtki. U svojem poslovanju koriste inovativna tehnološka rješenja, napredne sustave kvalitetne materijale i moderne načine ugradnje. Cilj im je olakšati kretanje svim osobama, a posebice onima starije životne dobi i osobama s invaliditetom.

Također, S-G Montaža povećava broj svojih zaposlenika kojima osiguravaju napredovanje u ovome području rada te stjecanje novih znanja kroz razne edukacije i obuke. Ovo poduzeće planira i dalje raditi na razvoju svojeg poslovanja kroz rast, usavršavanje u području rada i prilagođavanje sadašnjim i budućim klijentima.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati