Team 40

Autor:

inkubatori vpz

Team 40 poduzeće je kojemu je glavna djelatnost cestovni prijevoz robe, a vlasnik ovog poduzeća je Dražen Prišč. Ovaj je poduzetnik svoje radno iskustvo prije osnivanja poduzeća stekao radeći u prijevozničkim tvrtkama kao vozač tegljača s poluprikolicom. Kako kaže, taj posao mu je omogućio razvijanje vještina u ovome području, ali i ostvarivanje brojnih poznanstava koji su mu bili značajni za početak rada.

Team 40 nudi usluge prijevoza rasutog tereta za lokalni kamenolom i ostale građevinske tvrtke, a zbog opsega posla nabavio je potrebne tegljače i poluprikolice za prijevoz. Također, potreba za prijevozom građevinskog materijala na tržištu je sve veća te zbog toga, ali i zbog brojnih zadovoljnih klijenata, ovaj poduzetnik predviđa sve veću potražnju i ostvarenje brojnih suradnji sa budućim klijentima.

Ovaj poduzetnik će i dalje raditi na razvoju svojeg poslovanja, a poticaj za to daje mu dosadašnji uspjeh poduzeća. Klijenti Teama 40 mogu biti sigurni kako će dobiti kvalitetnu uslugu te kako će se prema njima postupati izrazito odgovorno i profesionalno.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati