Total Tekstil

Autor:

inkubatori vpz

Total tekstil jednostavno je društvo s ograničenom odgovornošću koje se bavi proizvodnjom sportske odjeće i opreme. Ovo poduzeće u vlasništvu je Vladimira Suvajca koji posjeduje znanja, vještine i iskustvo u proizvodnji sportske opreme te iskustvo u prodaji.

Ovo poduzeće nudi širok asortiman proizvoda, odnosno proizvodi sportske majice, dresove, trenirke, šalove, kape i ostali sportski asortiman, a uz to nudi i uslugu printanja željenih elemenata na proizvode. Svi proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala, a poduzeće svojim kupcima osigurava i brzinu isporuke, prilagođavanje njihovim željama te mogućnost izrade malih i velikih serija u svim veličinama.

Prednost Total tekstila je ta da svojim kupcima osigurava najbolji omjer cijene i kvalitete, a kvaliteta za njih nije samo fraza nego temelj poslovanja. Obzirom da je u posljednje vrijeme domaće tržište preplavljeno jeftinijim proizvodima iznimno niske kvalitete, ovo će se poduzeće zasigurno istaknuti i uspješno poslovati na tržištu jednako vrednujući i male i velike kupce.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati