IVD Stolarija

Autor:

inkubatori vpz

IVD Stolariju osnovao je poduzetnik Dario Madžar koji je svoja znanja i vještine o proivodnji građevinskih proizvoda odlučio pretvoriti u uspješni poslovni pothvat. Naime, poslovanje IVD Stolarije temelji se na proizvodnji pvc stolarije, alu stolarije, garažnih vrata, ograda i ostalih proizvoda od takvih materijala. Sa svojim klijentima surađuju izrazito odgovorno i profesionalno, a kvalitetu njihovih proizvoda osigurava njihovo iskustvo i stručnost u radu.

U svojoj proizvodnji uvijek nastoje pratiti trendove i osigurati svojim kupcima nešto inovativno pa tako izrađuju prema HST i Rehau Synego sistemu, odnosno prema sistemima podizno kliznih stijena koji kod vrata i prozora omogućuju otvaranje i zatvaranje s minimalnim naporom te maksimalnu fleksibilnost i uštedu prostora kod uređivanja stambenog prostora.

IVD Stolarija svojim proizvodima želi omogućiti kupcima da u svoj dom implementiraju moderne koncepte uređenja doma kroz jedinstveni dizajn. Također, vrlo su predani svojem radu i uvijek poštuju želje, ideje i očekivanja svojih kupaca te prema istima kreiraju proizvode baš po njihovoj mjeri.

Poslovni profil

Više informacija o ovom poduzeću možete pronaći na njihovom Facebook poslovnom profilu čija se poveznica nalazi ispod.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083539985554

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati