Adyto – Pitomača

Autor:

Josip

Dvadeset godina je bio u Japanu. On i brat Saša, tradicionalnu japansku medicinu imaju „u malom prstu“. Ako vas, primjerice, „ukliješti u leđima“, oni će vam reći kako sanirati bol, ali prvo će vam objasniti kako treba mijenjati navike. No, ako vas zanima što je to ljubav, kako na nju gledaju žene, kako ju doživljavaju muškarci, a kako djeca do pubertetske dobi, e, i na to glavni junak ove priče, Dominic Tešić ima odgovor.

Dominic Tešić jedan je od stanara u Poduzetničkom inkubatori u Pitomači. Dominic, osim što voli ronjenje, voli i motocross i tu mu se rodila ideja.

– Radit ćemo prikolice za motore, no ne klasične kao do sada, već prikolice koje će imati pomične stranice, pa će ona u „tren oka“ postati i kućica za spavanje. Dok ste nekada „spavali s jednim otvorenim okom“, pazeći da vam netko „ne odveze blago“, sad će to praktički biti nemoguća misija, jer vi ćete spavati iznad motora.

Tim Gajser, Slovenac, višestruki svjetski prvak u motokrosu, zabilježio se za jedan primjerak prikolice. Dominic je inovator. Osim prikolica radi i „nosač kaciga“ koji se jednostavno postavlja, ali je, iznimno jednostavan za izradu. (vpz.hr)

 

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati