BizHack Startup Caffe organizira webinar: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

Autor:

Josip

Posljednji u seriji BizHack Startup Caffe-a pod nazivom “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja” koji će se održati 19.11.2020. u 17 h. Kao i do sada, predavanje je online i mogu se prijaviti svi. Glavni lokalni partner događanja je TechPark Varaždin, a poduzetnici domaćini su Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS, Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o., Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o. i Ivor Bihar, COO u Mediatoolkitu.

Raspored događaja:

16:55  Prijava, networking i otvaranje
17:30  Predavanje na temu “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja”
18:00  Panel rasprava na temu održivog razvoja i skaliranja poslovanja
18:40  Zaključak, evaluacija i zatvaranje BizHack Startup Caffea

Sudjelovanje na događaju je besplatno i odvijat će se preko Zoom-a, stoga je potrebna prijava na isti.

Link na prijavu  (neka vas ne zbuni tekst na engleskom, događaj će biti u potpunosti na hrvatskom jeziku).

Opis:

Nakon što ste uspješno prešli put učenja na vlastitim pogreškama prilikom pokretanja poslovanja, a potom i svoju ideju plasirali na tržište, prošli kroz inkubacijske i akceleracijske programe, dobili financiranje te svoj biznis napokon postavili “na noge”, vrijeme je za fazu održivog razvoja i skaliranja poslovanja. 

Dolazak do ove faze, ali i ostanak u njoj, je vrlo često dugotrajan, ali uspjeh preko noći zahtijeva ogromnu količinu uloženog vremena, rada, truda i odricanja. Dugoročno održivi rast se gradi postepeno i kada se dogodi u “primjerenom” trenutku, startup osnivač već ima dovoljno znanja i iskustva, ali i mentalne snage da ga održi.

Glavno pitanje koje se u ovoj fazi postavlja je kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast. U 5. online BizHack Startup Caffe-u poduzetnici domaćini s varaždinskog područja će sa sudionicima webinara podijeliti svoje iskustvo rasta i skaliranja poslovanja, kako su to postigli te koji su im resursi bili potrebni na tom putu. U drugom dijelu događaja u moderiranoj panel raspravi razgovarat ćemo o širenjima na nova i strana tržišta, akvizicijama te drugim mogućim načinima rasta poslovanja.

Na događaju sudjeluju:

  1. Jelena Kovačić,urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o.

Jelena je rođena Varaždinka; studirala je povijest i hrvatski jezik, ali je svoj put nastavila kao poduzetnica i suvlasnica tvrtke Evenio. U tvrtki i dalje obavlja mnoge operativne poslove, posebno vezano za produkciju, ali je zadužena i za strateško i financijsko planiranje te za organizaciju, koordinaciju i usmjeravanje poslovnih procesa.

  1. Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o.

Ivica Kruhek je direktor tvrtke Marker d.o.o., najnagrađivanije domaće eCommerce agencije koja je do sada izradila više od 180 web trgovina. Krajem 2019. godine Markeru je dodijeljeno priznanje Zlatna kuna za najuspješnije malo trgovačko društvo, dok su u listopadu 2020. osvojili Zlatnu košaricu i proglašeni tehnološkim dobavljačem godine.

  1. Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS

Još kao student i inovator s brojnim nagradama, s 22 godine, zajedno s još dvoje kolega, osniva tvrtku Mobilisis i od tada obavlja funkciju direktora. Zbog strasti prema elektrotehnici i novim tehnologijama, Mobilisis je uvijek bio vođen istraživanjem i razvojem, inovacijama te tehnologijama koje tek dolaze na tržište. Tvrtka je od samog osnivanja imala globalne ambicije i potencijal te postala jedan od prvih uspješnih startupova.

  1. Ivor Bihar, COO Mediatoolkita

Ivor je COO Mediatoolkita, tvrtke koja stoji iza istoimenog SaaS alata za pronalazak korisnih informacija na internetu. Preko 500 klijenata iz 100 država diljem svijeta, kako velikih, tako i manjih tvrtki najčešće ga koriste za praćenje i analizu spominjanja vlastitih i konkurentskih brandova iz čega pronalaze marketinške i prodajne prilike. Ivor ima dugogodišnje iskustvo u vođenju timova i razvoju proizvoda, od developmenta do dizajna, kao i u marketingu te prodajnim procesima.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati