Radionica – Program poticanja mladih, žena i poduzetnika početnika.

Autor:

Josip

Virovitičko podravska županija u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko podravske županije d.o.o. organizira radionicu na temu: Program poticanja mladih, žena i poduzetnika početnika. Cilj programa je poticanje razvoja poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije.

Župan VPŽ Igor  Andrović potpisao je  ugovor o suradnji sa Hrvatskom  bankom  za obnovu i razvoj o sufinanciranju kamatne stope na kredite na način da će kamata na niže navedene linije kredita iznositi 0%, odnosno 2% kamate poduzetnicima sufinancirati će Virovitičko-podravska županija.

Prihvatljivi prijavitelji  su: trgovačka društva, obrti i OPG, a koji su:

  • mladi poduzetnici (do 40 godina starosti vlasnika ili nositelja OPG)
  • poduzetnici početnici odnosno oni koji posluju manje od dvije godine
  • žene poduzetnice odnosno one koje imaju više od 50% vlasničkog udjela

Prihvatljive aktivnosti su:  ulaganja u osnovna sredstva, materijalnu i nematerijalnu imovinu, modernizacija poslovanja, uvođenje novih tehnologija, povećanje kapaciteta (uključujući i turističke), razvoj i uvođenje novih proizvoda i usluga, poticanje zapošljavanja ali i za obrtna sredstva najviše 30 posto od ugovorenog iznosa kredita.

Radionicu će voditi: Boris Čagalj – rukovoditelj HBOR-ovog ureda u Osijeku kao i stručne službe Virovitičko-podravske županije i Poduzetničkog inkubatora VPŽ d.o.o.

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o., Poduzetnička zona II 18, 33000 Virovitica

Datum održavanja: 27.02.2020.

Planirano vrijeme održavanja: 11:00 – 12:30 sati

Vašu potvrdu dolaska pošaljite na mail: info@inkubatorivpz.hr ili na telefon: 033/638-268

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati