Studenti Veleučilišta u Virovitici u sklopu terenske nastave posjetili Poduzetnički inkubator u Virovitici

Autor:

Josip

Studenti Veleučilišta u Virovitici, smjerova Poduzetništvo i Informatički menadžment u sklopu terenske nastave, u pratnji predmetnog nastavnika dr.sc. Damira Ribića, posjetili su Poduzetnički inkubator u Virovitici.

Zamjenik direktora Poduzetničkog inkubatora Josip Hetrih predstavio im je Poduzetnički Inkubator kao poduzetničku potpornu instituciju te sve usluge koje pruža poduzetnicima početnicima prilikom njihovog ulaska u poduzetništvo.

Studentima je prigodno predavanje održao i Matej Sudar, jedan od prvih „stanara“ Poduzetničkog inkubatora i suvlasnik Factorya, tvrtke koja posluje unutar IT sektora i trenutno zapošljava više od 40 zaposlenika. Na vlastitom primjeru je prikazao kako izgleda nastanak i razvoj jedne takve tvrtke te koji su to izazovi sa kojima se mladi poduzetnici suočavaju na početku svog poslovnog pothvata i kako se sa njima što jednostavnije nositi.

Studenti su imali prigodu obići i ostale stanare inkubatora, Sanju Mijac, vlasnicu doma d.o.o., Anu Rajnović, vlasnicu obrta Logoučilica i Boška Babića vlasnika obrta Flex detailing. Studenti su imali priliku razgovarati s poduzetnicima, vidjeti dio njihovog poslovanja i čuti iskustva koja oni imaju sa Poduzetničkim inkubatorom.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati