U Poduzetničkom inkubatoru Pitomača održana promocija usluga za mlade i potencijalne poduzetnike i poduzetnice u sklopu projekta ”Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije”

Autor:

Josip

Dana, 17. prosinca 2019. godine u Poduzetničkom inkubatoru u Pitomači održano je predavanje za mlade i potencijalne buduće poduzetnike i poduzetnice.

Zanimljiva predavanja održali su direktorica Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, gđa. Neda Martić te zamjenik direktorice Josip Hetrih. Predavanje je održano u sklopu projekta Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije gdje je nositelj projekta Virovitičko-podravska županija. Projekt je vrijedan gotovo 28 milijuna kuna, potpora je 85 posto ili 20 milijuna kuna, a 8 milijuna kuna je sufinancirala Virovitičko-podravska županija.

Cilj predavanja je bio informirati mlade poduzetnike i poduzetnice i sve one koji to žele postati sa uslugama Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije koji se nalaze u Virovitici, Slatini, Pitomači i Orahovici, sa  temeljnim odlikama dobrog poduzetnika, te da temelj uspješnog poslovanja kreće od dobre poslovne ideje. Naglasak je bio na upućivanje mladih poduzetnika u pokretanje poslovanja od samog procesa stvaranja poslovne ideje pa do razvoja i unaprjeđenja poslovanja te na kraju i ono najvažnije, pronaći odgovarajuće tržište za svoje proizvode.

SHARE:
PLOČA SADRŽAJA
NAJNOVIJE VIJESTI
Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i primajte najnovije obavjesti !

Možda će te i ovo zanimati